Está aquí: Home

Premi CETT-CONSEDOC a la millor tesi doctoral en l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Convocatòria 2016.

El Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT – UB, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, la Fundació Gaspar Espuña CETT-UB, conjuntament amb el Consell Superior Europeu de Doctors (CONSEDOC) han creat el Premi CETT-CONSEDOC amb l’objectiu de fomentar, potenciar i reconèixer la investigació acadèmica de qualitat en l’àmbit del turisme, la hoteleria i la gastronomia, dins el marc de les accions previstes al conveni signats per als anteriors actors per a la col·laboració acadèmica, científica i tecnològica.

 

Amb una trajectòria de més de 47 anys, el Grup CETT ha esdevingut un referent internacional d’excel·lència acadèmica i de serveis en Turisme, Hoteleria i Gastronomia. Compromès amb el desenvolupament responsable del sector i de la societat, entre els grans reptes del Grup CETT s’hi troben la recerca, la innovació i la transferència de coneixement expert en l’àmbit turístic. Mostra d’això és la recent creació de la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, la primera càtedra dedicada al fenomen del turisme a la ciutat de Barcelona, impulsada pel CETT i la Fundació Gaspar Espuña, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat de Barcelona.

 

CONSEDOC  és una associació creada com a institució oficialment autoritzada pel Ministeri d'Interior del Govern d'Espanya que agrupa Doctors de diferents disciplines, posant especial interès en fomentar la cooperació científica entre els acadèmics i investigadors a nivell Europeu i Internacional, com un dels seus objectius dins el marc dels seus propis Estatuts.

 

 

El premi CETT-CONSEDOC distingirà a la millor tesi doctoral en turisme, hoteleria i/o gastronomia llegida durant l’any natural 2016 dins l’Espai Europeu d’Educació Superior. Es considerarà positivament el caràcter innovador de les tesis doctorals presentades; així com la seva aportació en termes de competitivitat i sostenibilitat per a la transformació i millora del sector turístic, hoteler o gastronòmic. De la mateixa manera es valorarà el fet que les tesis doctorals presentades sentin les bases per a futures investigacions acadèmiques de rellevància.   

 

BASES DEL PREMI

Sobre CONSEDOC

Institución autorizada por el Ministerio del Interior del Gobierno Español con el número 169365 inscrita en la Sección Primera como una Asociación de Doctores y Doctores Honoris Causa al cumplir los requisitos establecidos por la Ley de Asociaciones del 24 de Diciembre de 1964.

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.